top of page
Onze belangrijkste doelstelling is om business-to-business te bevorderen door onze aangesloten ondernemers regelmatig evenementen en bijeenkomsten aan te bieden. Op informele wijze kan kennis worden gemaakt met collega-ondernemers. Ook tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal van voetbalvereniging GOES is de mogelijkheid aanwezig om kennis te maken met andere sponsors in ons sponsorhome. 
Geplande evenementen

11 maart 2018 : Bowlingavond
april 2018         : Bedrijfsbezoek

mei 2018          : Wijnproeverij

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de geplande evenementen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en stuur een mail naar event@bcgoes.nl

Bedrijfsbezoeken

 

Regelmatig organiseren wij bedrijfsbezoeken bij onze aangesloten ondernemers. Denk hierbij aan netwerkborrels op uw locatie, een rondleiding door uw bedrijf of een bedrijfspresentatie. Een goede manier om collega-ondernemers kennis te laten maken met uw organisatie. 

Sponsorhome


Als sponsor krijgt u voor, tijdens en na de thuiswedstrijden van v.v. G.O.E.S.  toegang tot het sponsorhome van de Business Club Goes.
Afhankelijk van uw sponsorpakket kunt u ook uw relaties hiervoor uitnodigen.

Netwerkborrels

De Business Club Goes organiseert regelmatig laagdrempelige netwerkborrels. Een perfecte gelegenheid om te netwerken, kennis te delen of zakelijk te sparren. 

Afgelopen evenementen

De Nieuwjaarsborrel bij de Oesterij in Yerseke was een geweldig succes met een hele mooie opkomst. Ongeveer 65 personen hadden de weg naar de Oesterij gevonden en de sfeer zat er al direct goed in.  

Het werd een gezellige avond waarbij iedereen met elkaar in gesprek was (business2business) de drank rijkelijk vloeide en de oesters, hapjes en de kreeftensoep van uitzonderlijke kwaliteit waren.

Zondag 8 oktober j.l. na de wedstrijd

tegen Halsteren was weer de jaarlijkse terugkerende Mosselmiddag. De sponsoren en spelers konden weer genieten van heerlijke mosselen.
Ditmaal verzorgd door Joop van Meromar Zeeland en gesponsord door John Warbout. De mosselen werden gepresenteerd in leuke mosselpannetjes aangeboden door Jan Mathijssen van Hotel Terminus.  Alle heren hartelijk bedankt. Het was heerlijk.

 

Meer info?

Als aangesloten ondernemer bieden wij u regelmatig evenementen en bijeenkomsten aan. Heeft u zelf een idee of wilt u meer informatie over een komend evenement? ​Neem contact op met Carmen Lebon.

 

T: 06-29003322
E:
event@bcgoes.nl

 

 

Evenementen

bottom of page